Новини
Грицівська селищна

У громадах Хмельниччини відсвяткували День знань (ФОТО)

Нові шкільні автобуси приїхали 1 вересня у школи в громадах Хмельницького та Шепетівського району. У Кам’янці влаштували дискотеку, а міський голова побував на святкуванні Дня знань. У Чорноострівській громаді для дитсадківців та школярів влаштували справжнє свято. В інших громадах свято першого дзвоника також пройшло яскраво та насичено.

В рамках програми оновлення парку шкільних автобусів нові транспортні засоби вчора отримали Грицівський ліцей та Красилівський НВК (школа №5). Ключі від нових автобусів керівникам закладів передав заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв, повідомили у пресслужбі Хмельницької ОДА.

Шкільні автобуси, які возитимуть учнів до навчальних закладів, виготовлені на автозаводі у Черкасах. Вони мають одинакові технічні характеристики та придбані через систему ProZorro на умовах співфінансування за кошти освітньої субвенції та місцевих бюджетів.

Один автобус коштує 1,9 мільйона гривень, з яких 1,3 мільйона взяли з коштів освітньої субвенції, 0,6 мільйона – з місцевих бюджетів.

У закладах загальної середньої освіти Чорноострівської селищної ради пройшов День знань минув з позитивними  дитячими емоціями, іграми, танцями, піснями та радісними зустрічами після літніх канікул.

Прийшов на свято першого дзвоника в одну і шкіл Кам’янця-Подільського міський голова Михайло Посітко з родиною.

Цього року школи нашої громади зустрічають 11 з половиною тисяч школярів, а це на дві сотні більше, ніж торік. Я вітаю кожного зі святом Першого дзвоника! Нехай новий навчальний рік приносить лише гарні емоції! Нехай вдається досягати нових вершин і дивувати звершеннями, радіти кожному дню у стінах рідної школи та впевнено крокувати вперед,написав на своїй сторінці у Фейсбук очільник міста.

А увечері в Кам’янці площа парку Героїв Євромайдану перетворилася на танцювальний майданчик. З нагоди 1 вересня там організували святкову дискотеку.

У Нетішинській громаді свято доповнили інформаційно-просвітницьким заходом «Успішна молодь – успішна громада!», який відбувся на території Старокривинського НВК.

Та привітали з початком навчального року учнів навчально-виховного комплексу.

А в самому Нетішині учні художньої школи малювали на асфальті свої мрії.

Влаштували свято для школярів у Славуті. Цього року за шкільні парти у школах міста всього сіло 4472 дитини, з них 415 учнів перших класів та 187 одинадцятикласників.

Двічі відсвяткували День знань юні славутчани, які відвідують позашкільні заклади освіти. Попри дощ, яскраве свято влаштували учням місцевої школи мистецтв.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook