Новини
Старосинявська селищна

На Хмельниччині розшукали підлітка, який після школи не повернувся додому

Про зникнення учня однієї зі шкіл Хмельницького району стало відомо після уроків. За словами свідків, про це дорослих повідомили однокласники хлопчика. Дитину шукали спільно правоохоронці, працівники школи та небайдужі односельці. Знайшли хлопчика на дорозі між селами. Дитина потребувала госпіталізації.

Про пошуки 12-річного школяра розповіли у поліції. Як йдеться в інформації правоохоронців, дитина зникла зі школи під час навчального процесу, але вдома не з’явилася. На сполох забила мати хлопчика. Поліцейські офіцери громади почали оглядати прилеглі до школи території, відвідали друзів та знайомих хлопчика, проте там його не знайшли. Зрештою, під час обстеження прилеглих сіл підлітка знайшли на польовій дорозі. За інформацією поліції, дитина була знесилена та потребувала допомоги. Хлопчика доставили у лікарню для обстеження та повідомили рідних про завершення пошуків.

У коментарях до інформації правоохоронців, щоправда, повідомляють дещо іншу інформацію. Зокрема, люди пишуть про те, що дитина зникла не під час освітнього процесу, а по його завершенні, після 6 уроку. Те, що підліток зник, помітили його однокласниці та повідомили про це вчителів та матір дитини. А та вже звернулася до правоохоронців. Шукали дитину, за словами ймовірних свідків, спільно працівники школи, медичні працівники, працівники відділу освіти, соціальні служби, поліція та небайдужі. У пошуках допомогли місцеві мешканці, які повідомили, куди рухався хлопчик. 

Також, як йдеться у коментарях, знайшли дитину біля села Ілятка, а не Лядки, як зазначено у повідомленні правоохоронців. Щоправда, села Лядки на Хмельниччині не існує, є село Глядки (у Наркевицькій громаді), село ж Ілятка, про яке пишуть у коментарях, розташоване в межах Старосинявської громади.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook