Новини
Культура

Недоречні речі на будинках Хмельницького показали у фотопроєкті (ФОТО)

У Хмельницькому триває реалізація проєкту “Оголені”, в рамках якого у місті вже відбулося чимало заходів та акцій, покликаних повернути архітектурі міста її автентичність. Або хоча б спробувати це зробити. Черговий проєкт, покликаний прибрати з будинків обласного центру все зайве, презентували в Агенції розвитку Хмельницького.

Графіті та кондиціонери на стінах, жмути проводів на водостічних трубах, наліплена там і тут реклама, заглушені пластиковими пляшками конструкції – ми так звикли бачити подібні речі на вулицях міста, що навіть не замислюємося, наскільки вони там недоречні.

Нагадати хмельничанам про це вирішили в Агенції розвитку Хмельницького, для чого відзняли серію світлин, на яких показали, наскільки неприйнятно виглядають звичні для нас речі на об’єкті, для їх розміщення не призначеному, – людському тілі.

Всі світлини – авторства хмельницької фотографки Інни Зайченко.

Хмельничани ідею оцінили та навіть виявили бажання долучитися до проєкту. Як зазначили в Агенції розвитку, “взяти участь в проєкті просто! Якомога більше поширювати інформацію про проєкт – її знайти легко за хештегом #оголені.

До слова, днями у Хмельницькому в рамках проєкту “Оголені” презентували мобільний додаток, який “роздягає” історичні будинки міста.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook