Новини
Ізяславська міська

Нові відпочинкові зони облаштували у лісах Хмельниччини

Лісівники Ізяславського лісгоспу створили два рекреаційні пункти на землях державного лісового фонду. В процесі – будівництво ще третьої відпочинкової зони в одному з лісництв області.

Два майданчики для відпочинку мешканців та гостей області облаштували на території ДП “Ізяславський лісгосп” (рекреаційний пункт «Зелений гай», Михельське лісництво, кв. 33) та пункт «Сосновий бір» (Плужнянське лісництво, кв. 126) силами та коштом підприємства.

У кожному такому пункті є дерев’яні столи й лавки, альтанки, накриття від дощу. Для дітей обладнали майданчики з гойдалками, гірками, драбинками, пісочницями.

Наразі ізяславські лісівники працюють над створенням ще однієї зони відпочинку. Роботи з її облаштування проводять у Клиновецькому лісництві.

Одночасно адміністрація та колектив ДП «Ізяславський лісгосп» вкотре просять відвідувачів рекреаційних пунктів не смітити, поважати їхню працю, цінувати створене – не пошкоджувати дерев’яні споруди.

На їхнє будівництво, постійну підтримку в чистоті йдуть чималі кошти. Та й кожен з нас приходить відпочивати до лісу не останній раз, тож варто подбати, щоб і наступного разу у місці відпочинку було затишно і приємно,зазначили у пресслужбі ДП «Ізяславський лісгосп»

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook