Новини
Увага!

У Кам’янці розшукують трьох зниклих членів однієї родини

У поліції Кам’янця повідомили про розшук 23-річної місцевої мешканки, яка вчора увечері пішли на прогулянку з сином та молодшою сестрою, і досі не повернулася додому. Правоохоронці просять містян допомогти встановити їхнє місцезнаходження. Кам’янчани ж висувають свої версії зникнення членів родини.

Як йдеться у повідомленні поліції, у місті тривають пошуки Уляни Стрієнко, яка вчора, 7 вересня, з дворічним сином та 7-річною сестрою пішли на прогулянку і не повернулися.

На сторінці Кам’янець-Подільського районного управління поліції опублікували фото зниклих та повідомили їхні прикмети.

Уляна Стрієнко: одягнена у джинсові шорти та жилетку, темно-сіру кофту. Зріст 1,65 м, має татуювання: на ребрах у вигляді птахів, на руці – знак безкінечності та напис “Love You”.

Матвій Стрієнко: одягнений у чорні штани, червону кофту, кросівки.

Валентина Стефанська: світловолоса, одягнена у темно-сині штани, рожеву кофту та кросівки.

Про місцезнаходження зниклих поліція просить повідомити за номером 102.

Кам’янчани, коментуючи інформацію про зникнення людей, припускають, що члени родини могли стати жертвами насильства і наразі переховуються.

Причини розшуку??? Можливо вона з дітьми втекла від домашнього насильства??? Тому і відключений телефон і не хоче, щоб її знайшли. Поліція всі версії та причини розшуку з’ясувала?! – поцікавилася відома місцева активістка Вікторія Кохановська.

У поліції такі припущення не підтверджують і не спростовують.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook