Новини
Нетішинська міська

У Нетішині на день міста приготували вареники з 57 начинками

До свята у місті атомників створили книгу рекордів міста, і першим туди потрапив саме вареничний рекорд, який встановили та зафіксували під час святкувань. Крім пригощання витворами кухарів, нетішинці також мали можливість послухати концерт естрадної зірки та отримати нагороди.

Кулінарна частина святкування, напевно, порадувала місцевих мешканців найбільше. Вареників з 57 начинками наварили місцеві господині, аби не лише пригостити всіх охочих до традиційної української страви, а й долучитися до встановлення рекорду.

Крім звичних начинок, зустрічалися у варениках і несподівані продукти та їх поєднання: печінка з салом, гречка і печінка, солоні огірки, шпинатом і сулугуні, гострий гарбуз, кропива з сиром «Фета», риба, гарбуз і кориця, банан і шоколад…

Рекорд місцевого рівня зафіксували під №1 у новоствореній книзі рекордів Нетішина. Відповідні дипломи отримали представники Нетішинської міської партійної організації політичної партії «Воля» та ГО «38 сотня ім. Устима Голоднюка», які власне, і створювали цей рекорд. А от чи знайшлися серед нетішинців рекордсмени, які спробували вареники з усіма 57 начинками, у відділі з організаційних питань не повідомили.

У день свята почесні грамоти та подяки від представників влади різних рівнів отримали найкращі представники різних сфер життєдіяльності міста.

Завітали на свято у Нетішин і хмельницькі правоохоронці. Оркестр поліції Хмельниччини дав концерт, а усі бажаючі могли подивитися виставку спецтехніки й спорядження поліцейських.

Завершився день святкування феєричним концертом Злати Огнєвіч, за руку і серце якої, нагадаємо, у телевізійному шоу змагається хмельничанин Олег Плахотнюк.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook