Новини
Спорт

Хмельницькі волейболістки 35+ здобули Кубок України

XXX Кубок України з волейболу серед ветеранів відбувся днями у курортній зоні селища Коблево Миколаївської області на спортмайданчиках пансіонату «Блакитний факел». У змаганнях взяли участь 62 команди, з них 42 чоловічі та 20 жіночих.

Ветерани змагались в вікових групах у чоловіків: 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+, 80+; у жінок: 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+ та 65+. Можливо, хтось із читачів-скептиків, поблажливо посміхнеться, мовляв, це ж всього лише ветерани… А даремно. Серед гравців українських професійних команд сьогодні чимало ветеранів – великих майстрів волейболу, у яких навчаються молоді волейболісти. І грають ці ветерани в першій, у вищій і в Суперлізі українського волейболу, а багато хто з них – навіть в зарубіжних клубах.

Хмельничанки також виступали у змаганнях і вдруге стали переможницями Кубку України з волейболу серед ветеранів у номінації 35+. Так, ВК «Хмельничанка», що називається «в суху», з рахунком партій 2:0, перемогла команди з Харкова та Львова, розповіла волейболістка Лариса Грінік, яка брала участь у переможній звитязі.

Вона також подякувала за підтримку Хмельницькій міській раді, департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, Голові президії Хмельницького обласного відділення Міжнародної Асоціації ветеранів фізичної культури та спорту Віктору Барбалюку.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook