Новини
Увага!

У Хмельницькому змінять локацію для шоу дронів

Через несприятливі погодні умови шоу, яке було заплановане на вчора, 25 вересня, перенесли. Крім того, змінилася і локація, з якої підійматимуть у небо літальні апарати. Також внесли корективи в перелік вулиць, рух на яких буде обмежено під час підготовки до шоу.

Як повідомили у міській раді, після скасування вчорашнього шоу, до організаторів свята зверталися із запитаннями чимало хмельничан. А це означає, що подія дійсно зацікавила всіх, зазначають у міській раді. Тож аби хмельничани не пропустили довгоочікуване шоу, організатори постійно інформують про будь-які зміни у проведенні заходу, який має відбутися сьогодні.

Сьогодні, 26 вересня, о 21.30 відбудеться шоу, на яке ми всі дуже чекаємо. 100 спеціальних дронів піднімуться на висоту 100 метрів та у небі покажуть захоплююче шоу. Найкращими ТОЧКАМИ ОГЛЯДУ будуть: міст на вул. Степана Бандери (район ТЦ «Оазис») та набережна (парк ім.Чекмана). ВАЖЛИВО! Оскільки підйом дронів буде здійснюватись з території парку Молодіжного, задля організації необхідної безпеки, вхід на територію парку Молодіжного та пляжу буде закрито. Також звертаємо увагу, що у період підготовки та показу шоу (21.15 – 21.50) планується обмеження руху транспорту на вул.Степана Бандери (від вул. Зарічанської до вул. Прибузької), – йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook