Новини
Спорт

Поліцейська легкоатлетка здобула “бронзу” на Citybirthdayrun

У вихідні, в рамках святкування дня міста Хмельницького відбувся святковий забіг Citybirthdayrun, участь в якому взяли понад сотню хмельничан та гостей міста. Змагалися на дистанціях 5 та 10 кілометрів. Одну з нагород здобула поліцейська спортсменка.

Старша лейтенантка поліції Карина Яструб та її 7-річний син Володимир – справжня динамівська сім’я. Карина принесла поліції Хмельниччини вже не одну медаль в марафонах, напівмарафонах та інших легкоатлетичних змаганнях. Володимир, вихованець секції дзюдо хмельницької школи ФСТ «Динамо», також регулярно поповнює сімейну скарбничку перемог.

У вихідні Карина взяла участь у святковому змаганні Citybirthdayrun, приуроченому 590-й річниці з дня заснування міста. І не залишилася без нагороди – на дистанції 10 км поліцейська здобула «бронзу».

За словами Карини Яструб, заняття спортом допомагають їй і в службовій діяльності.

Робота поліцейського передбачає ненормований робочий день, спілкування з великою кількістю населення, різні стресові ситуації. Спорт допомагає мені у професійній діяльності – він зробив мене більш дисциплінованою, витривалою, я навчилась раціональніше розподіляти свій час, – поділилася поліцейська.

Що ж до спортивних здобутків сина, то, як розповіла Карина, вони із ним змагаються, хто більше медалей принесе у сімейну скарбничку перемог.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook