Новини
Кримінал

У підвалі багатоповерхівки мешканець Ізяслава зберігав зброю та вибухівку

Мешканець міста на Хмельниччині шукав зброю та патрони на території колишніх військових частин. Зносив все знайдено у підвал багатоповерхівки, де займався ремонтом знахідок та виготовленням зброї. Чоловікові оголосили про підозру щодо чотирьох кримінальних правопорушень, серед яких, зокрема, незаконне зберігання наркотиків.

Ізяславчанина, який незаконно виготовляв та ремонтував вогнепальну зброю, правоохоронці Шепетівщини викрили у серпні поточного року. Під час обшуку в 47-річного чоловіка вилучили 400-грамову тротилову шашку, пристрій для відстрілювання, багнети, патрони, які він знайшов за допомогою металошукача на території закинутих військових частин. Також виявили у підвалі наркотики.

Усе це чоловік незаконно зберігав, а зброю та її частини реставрував у підвалі багатоповерхівки, в якій мешкав. Як встановили експерти, всі знайдені предмети були бойовими та придатними для використання, зокрема, для здійснення вибуху.

Крім того, знайшли під час обшуку пристрої для куріння коноплі та колбу, які містили на поверхнях екстракт канабісу.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні чотирьох кримінальних правопорушень. Раніше підозрюваний у поле зору правоохоронців не потрапляв, до кримінальної відповідальності не притягувався.

За інформацією Шепетівського РУП

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook