Новини
Інфраструктура

Роботи на вулиці Мельникова у Хмельницькому продовжать у 2023 році

Спорудження 1-ої черги вулиці Мельникова фактично завершено. Вкладено фінішний шар асфальту. Дорожня техніка майже вся переїхала, мабуть, на інший об’єкт. За нею рушив і будівельний вагончик. Прибрані обмежувальні знаки. Машини вільно курсують новим автошляхом.

Як розповів заступник міського голови – директор департаменту інфраструктури Василь Новачок під час прямої телефонної лінії, фактично виконавцю робіт залишилося провести озеленення території відповідно до угоди. Крім того, мають нанести розмітку. Але це вже тижні за два, коли асфальт уляжеться-вкатається.

Без сумніву, гарно вийшло!

Але, як здається, перед тим як надовго покинути об’єкт, трохи ладу мають дати дорожники території. До прикладу, прибрати дерев’яні конструкції та «запасну» плитку.

Й пісочок позбирати чи порозкидати: як вже задумано за технологією спорудження пішохідної частини дороги.

Варто зауважити, що робітники чомусь були не байдужими до плитки біля будинку 5-В, який стоїть на Мельникова, але якимсь дивом має адресу – Старокостянтинівське шосе. Не вперше її витягають, перекладають. І, на цей момент, плитковий пазл стоїть частково розібраний, а поруч акуратними стосиками розкладена плитка. Перекладають її знов.

Цікавою залишається доля зеленої оази з «кущем» електричних стовпів, яка утворилася біля дороги.

А ще «вічної» калюжі, що затиснулася між шляхом і будинком 5/4, що також на Мельникова, але прописаний за Старокостянтинівським шосе. Скільки вже дощик не накрапав? А калюжа стоїть, тримається в «затінку» будинку.

Подальше будівництво Мельникова (із виходом аж на вулицю Трудову) наразі трохи відтягується. Річ у тім, що зростають ще далі на вулиці новобудови, й щоб важка техніка не руйнувала шлях, поспішати влада із подальшим укладанням асфальту не буде.

За словами Василя Новачка, другу чергу Мельникова робитимуть вже в 2023-му році.

Фото автора та з ФБ-спільноти Хмельницький Development

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook