Новини
Славутська міська

Славутська лікарня отримала допомогу від благодійників

Комунальній установі «Славутський територіальний центр соціального обслуговування» передали три інвалідних візки та апарат для вимірювання рівня цукру в крові – глюкометр.

Представниця Міжнародного благодійного фонду «Сприяння розвитку медицини», Любов Паразінська, яка вручила від його імені благодійну допомогу, розповіла про цю акцію детальніше.

Нещодавно в Україні відзначали День людей похилого віку та День ветерана. З поваги до такої категорії людей Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини» разом з виконавчим комітетом Славутської міської ради в рамках Всеукраїнської благодійної програми «Добро людям» проводять благодійну акцію. Ми хочемо передати територіальному центру соціального обслуговування технічні засоби для пересування, які вкрай необхідні людям з обмеженими можливостями.

Міський голова Василь Сидор відзначив налагоджену співпрацю та системні відносини між Фондом та Славутською громадою. Так, влітку, за його сприяння, у місті проходив безкоштовний профілактичний медичний прийом лікарями-офтальмологами соціально незахищених, малозабезпечених категорій громадян літнього віку.

Долучилися до слів подяки начальник управління соціального захисту Світлана Ябковська та в.о. директора КУ «Славутський ТЦСО» Наталія Юрчук, зауваживши, що ці візочки будуть дієвою допомогою для тих, хто її потребує.

За інформацією виконавчого комітету Славутської міської ради

Читайте також: Благодійну допомогу передали у Хмельницьку обласну лікарню

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook