Новини
Старокостянтинівська міська

Мешканців Старокостянтинова в холоди залишили без гарячої води

У комунальників кажуть: обсяги газу у них лімітовані, тож, якщо будуть витрачати на підігрів води, запаси блакитного палива швидко вичерпаються, і тоді гаряча вода стане надто дорогою. Ні споживачі, ні комунальне підприємство такого фінансового навантаження не витримають.

Відповідне звернення до мешканців міста опублікували на сайті комунального підприємства “Тепловик”. У ньому зокрема йдеться про те, що наявні запаси блакитного палива, яке отримують по договору з газопостачальником, коштують, за умови дотримання лімітів, 7,42 грн за 1 м3. Якщо ж ліміт перевищити, газ подорожчає втричі – до 24,9 грн за 1 м3.

Тож, зважаючи на обставини, спільно з органами місцевого самоврядування комунальники прийняли, за їх словами, непопулярне, але вимушене рішення: “в якості запобігання невдоволення споживачів міста, прийнято рішення – ГАРЯЧУ ВОДУ НЕ ПОДАВАТИ”.

Коментуючи це рішення, мешканці Старокостянтинова пригадали владі і сакури за 20 мільйонів, і масштабні святкування тих або інших свят, нарікаючи, що на все це кошти були, а на газ – немає. А ще пожартували та поділилися досвідом, як розв’язують проблему, яка, схоже, у місті стала хронічною.

А скільки тої зими!?) Літом помиєтеся!)

Чому всі мовчать? Мало того, що в нас в місті сама дорога комуналка, то ще й води не буде!!!! Може пора всім підійматися, чи терпіти це все і надалі????

Наш район стоїть на такій трасі, що можна добитися, чого хочеш. Кілька років тому, то навіть люди дорогу перекривали, бо задурно молоко збирали. Якщо так дружно садили на трон своїм голосуванням, то маєте право питати від малого до великого чиновника, за які заслуги вони протирають штани, одержуючи зарплатні з наших податків. Нехай покажуть свій професіоналізм і зроблять ціну газу, як у всіх людей.

Всі до КООПЕРАЦІЇ купувати бойлери, гайда, поки не розгребли і ціни не підняли.

Вони себе самі ставлять в позу страуса. З кожним міжсезонням люди ставлять бойлери і колонки, бо людям потрібна тепла вода кожен день, а абонентів в тепловика з кожним роком все меншає. Тому вони 1000% рано чи пізно збанкрутують.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook