Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині завершується ремонт ділянок доріг державного значення

На автошляхах Н-25 та Н-03 підходять до фінішу роботи з поточного середнього ремонту трьох ділянок траси: поблизу міст Славута і Шепетівка та між селами Воронківці і Верхняки.

Траса Н-25

На трасі Н-25 “Городище – Старокостянтинів”, що проходить територією Рівненської і Хмельницької областей, працівники підрядника – ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» – фрезерують асфальтобетонного покриття, влаштовують основу та вирівнюючий шар дорожньої конструкції на ділянці км 232+485 – км 237+000, поблизу Славути.

На ділянці км 243+610 – км 247+260, від Шепетівки до села Кам’янка укріплюють узбіччя та будують автопавільйони. Тут на замовлення Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області роботи виконує ТОВ “СТЛ+М”.

Траса Н-03

На автошляху державного значення Н-03 “Житомир – Чернівці”, на ділянці км 146+064 – км 150+732, в межах населених пунктів: Воронківці – Верхняки роботи з поточного середнього ремонту стартували на початку серпня.

Днями тут почали влаштовувати вирівнюючий шар покриття дороги по лівому проїзду ділянки. Працівники лабораторії з контролю якості виробництва САД у Хмельницькій області відібрали проби, аби визначити якість нового покриття.

Далі у планах працівників підрядника, ТОВ «СТЛ+М»:

  • влаштування фінішного шару покриття товщиною 5 см;
  • впорядкування узбіч;
  • встановлення нових автопавільйонів;
  • встановлення нових дорожніх знаків та бар’єрного огородження;
  • встановлення зовнішнього освітлення на перехресті км 148+600;
  • нанесення нової горизонтальної дорожньої розмітки пластиком.

На час проведення ремонту на вказаних ділянках автошляхів Н-25 та Н-03 рух автомобілів ускладнено. Учасників дорожнього руху традиційно просять бути уважними, дотримуватись швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!

За інформацією Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook