Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому сміттєві контейнери «мігрують» поперек нової вулиці

Ще учора сміттєвий майданчик на новозбудованій вулиці Мельникова рішуче перегороджував шлях пішоходам. Нині він «переїхав» через дорогу та відповз на 5-10 метрів від шляху.

Мандри баків вулицею викликають повагу: наскільки оперативно конструкція пересунулася після учорашньої публікації. Можливо, їй стало незручно – заважала ж бо людям. А може, це потенційна буря з боку владного Майдану примусила втекти на інше місце. Бо вчора ввечері та зранку редакція потурбувала міськраду з приводу мігруючого смітника.

До речі, не тільки новий сміттєвий майданчик ретирувався з місця подій. Й старий «утік» на десяток метрів убік, перемістившись на територію учорашнього собачого табору. Так би мовити, сховався за ріг від можливої владної бурі. Перекинутий бак, який ховався від дощику під дахом майданчику, перемістився разом із конструкцією. Й лишився у затишній перекинутій позиції.

Але тепер якось сиротливо стало: заїзду на тротуар – самотньо.

У коментарях до нашої вчорашньої публікації обізнані хмельничани писали, що «переїзд» сміттєвому майданчику влаштували хмельничани самовільно. Мабуть, вони мали якусь причину для того, аби совати контейнери поперек вулиці та перевозити їх з тротуару на тротуар. І якщо підстава для такої міграції була вагома, то не виключено, що контейнери мігруватимуть і надалі.

Подивимося…

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook