Новини
Увага!

Дитину, яка загубилася у лісі, розшукують на Хмельниччині (ОНОВЛЕНО)

10-річний мешканець села Михайлючки Шепетівського району загубився учора, 23 жовтня, увечері, коли збирав гриби у лісі поблизу села Конотоп разом з батьком. Пошуки, в яких беруть участь близько 300 осіб, поки що не дали результату. У поліції просять долучитися до пошуків дитини усіх, хто вміє орієнтуватися у лісі.

Прикмети зниклого Миколи Парфенюка: одягнений в червону шапку з малюнком людини-павука), темно-сині штани з червоними вставками, темно-зелену куртку, червоні чобітки, зріст 130 см, середньої тілобудови.

Збір волонтерів, які хочуть долучитися до пошуків, призначили на 11 годину сьогодні, 24 жовтня, у приміщенні Шепетівського районного управління поліції (м. Шепетівка вул.Валі Котика, 3). З собою потрібно взяти теплий одяг.

Поліція організує доставку до місця пошуків тих, хто не має власного транспорту.

Будь-яку інформацію про місце перебування дитини можна повідомити за номером чергової частини Шепетівського районного управління поліції – 0678317104,зазначають у правоохоронців.

Нагадаємо, на Хмельниччині понад місяць розшукують зниклу мешканку Волочиська.

ОНОВЛЕНО: За інформацією “День за днем” хлопчик знайшовся в одному з сіл, розташованих за десяток кілометрів від того місця, де загубився. Як пише видання, дитину біля лісу побачила з вікна мешканка села Мальован­ка Су­дил­ківсь­кої тергромади та забрала додому. Оскільки у дитини не було при собі мобільного, жінка зателефонувала у поліцію.

Подробиці читайте за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook