Новини
Нетішинська міська

Село з Хмельниччини продовжує змагатися за звання найгарнішого в Україні

Підходить до фінішу голосування у конкурсі на звання найгарнішого села в Україні, який проводить команда Made in Ukraine. Від Хмельниччини у ньому беруть участь 15 малих населених пунктів, проте лише два із них наразі у п’ятірці лідерів. Найзапекліша боротьба триває між селами Цвітне з Кіровоградщини та Старий Кривин з Хмельниччини.

За умовами конкурсу, село-переможець отримає винагороду на розвиток своєї громади від команди та партнерів проєкту. Голосування на сайті проєкту триває від 25 вересня і закінчується завтра, 25 жовтня. Результати конкурсу оголосять 16 листопада.

Проголосувати за села Хмельниччини, а особливо за Старий Кривин, який запекло змагається за перемогу, можна на сайті проєкту за посиланням. Одна людина може проголосувати лише за одного учасника. Голоси верифікуються за допомогою Фейсбуку.

Нагадаємо, за словами авторів спецпроєкту “Найгарніше українське село” він має на меті відкриття українських селищ задля розвитку зеленого туризму, збереження їх самобутності та історії. А також для того, щоб показати, що мандрувати можна не тільки Києвом, Львовом або Одесою, а й маленькими селами.

Підтримайте своїх!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook