Новини
Кримінал

У Кам’янці затримали перехожого з револьвером

Як це часто буває, увагу кам’янецьких патрульних місцеві мешканці привернули тим, що розпивали алкоголь у громадському місці. Поки гвардійці проводили роз’яснювальну роботу з двома громадянами, у розмову вирішив втрутитися третій. Зрештою, його доставили у медичний заклад для перевірки, де молодик добровільно повідомив про наявність у нього зброї. Тож після медогляду кам’янчанина доставили у відділок.

Події відбувалися учора, 24 жовтня, вечірньої пори під час патрулювання проспекту Грушевського у Кам’янці-Подільському гвардійці помітили двох громадян, які вживали алкоголь на зупинці громадського транспорту. Поки військові розмовляли з порушниками громадського порядку, у розмову втрутився перехожий, який проходив повз. Після словесної перепалки, молодик спробував застосувати до гвардійців фізичну силу.

Вгамованого громадянина зрештою відправили до лікарні, аби перевірити наявність в його організмі алкоголю, наркотиків або інших психотропів. У медичному закладі затриманий заявив, що в рюкзаку має револьвер.

Після огляду медиків кам’янчанина 1992 року народження доставили у поліцейський відділок для проведення подальших слідчих дій.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 Національної гвардії України

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook