Новини
Інфраструктура

Вулицею Мельникова у Хмельницькому в перспективі курсуватиме громадський транспорт

Друга черга спорудження вулиці Мельникова у Хмельницькому розпочнеться після завершення основних робіт по зведенню будинків поблизу шляху. Наразі активна фаза будівництва йде на двох об’єктах, ще на одному – на рівні фундаменту.

Вказати конкретні терміни початку другої фази важко: все залежить від швидкості будівництва. А це залежить вже від забудовника, зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, який зустрівся з пресою «просто неба» на вже спорудженій першій черзі вулиці Мельникова.

За його словами, поки важка техніка курсуватиме до майбутніх будинків, немає сенсу розпочинати роботи на продовженні будівництва вулиці. Зважаючи на темпи наших забудовників, спрогнозуємо, що наступного року роботи навряд стартуватимуть. Навіть є певний сумнів щодо 2023-го року.

Говорячи про вже завершені роботи, міський голова нагадав, що, окрім безпосередньо вулиці Мельникова, дорожники проклали ділянку дороги, щоб «закільцювати» шлях до НВО 1. Наразі ця ділянка має двосторонній рух, але, не виключено, його зроблять одностороннім.

В перспективі, коли вулицю добудують до Трудової, на ній курсуватиме громадський транспорт. Очікується, що не створюватиметься новий маршрут, а один (чи кілька) з існуючих спрямують з Вінницького шосе на Мельникова. Це і дещо розвантажить магістраль, і дозволить мешканцям Мельникова комфортніше діставатися до роботи.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook