Новини
Увага!

У Хмельницькому шукають важливого свідка ДТП

У Хмельницькому триває розслідування кримінальної справи за фактом наїзду на місцеву мешканку, внаслідок чого 19-річна дівчина отримала серйозні травми. На місці події камери відеоспостереження зафіксували автомобіль, водій якого може дати свідчення, важливі для об’єктивного розгляду справи.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася у Хмельницькому на вулиці Бандери 26 жовтня близько шостої години вечора. Водій автомобіля Volkswagen збив хмельничанку, яка перетинала дорогу по пішохідному переходу. Як повідомляли у соцмережах, дівчина – багатодітної сім’ї, тож її родині потрібна була фінансова допомога на лікування. Крім того, потребувала постраждала і переливання крові. Допомогли в цьому та стали донорами, зокрема, слідчі, які розслідують справу про ДТП.

На записах з камер відеоспостереження правоохоронці побачили автомобіль, який був на місці автопригоди практично під час її здійснення. Як повідомили в поліції Хмельницької області, цей водій пропустив перехожу, тож його свідчення щодо подій, які розгорталися далі, можуть допомогти встановити обставини справи.

Як йдеться в інформації правоохоронців, це був автомобіль марки Chevrolet вишневого кольору. Через погану якість запису номерний знак автомобіля встановити не вдалося, тож тепер у поліції сподіваються, що водій відгукнеться та надасть слідчим необхідну інформацію щодо ДТП.

Звернутися з інформацією важливий свідок може до управління Нацполіції у хмельницькому (вул. Зарічанська, 7) або за телефоном 097-862-57-23. Вся інформація, отримана від свідка ДТП, буде конфіденційною, гарантують у поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook