Новини
Білогірська селищна

У Білогірській громаді вирішують долю новорічної ялинки

За прикладом інших громад Хмельниччини, в селищі хочуть придбати штучну ялинку, аби не витрачати щорік кошти на придбання живої. Задля цього у виконавчому комітеті ініціювали електронне опитування, де кожен бажаючий може висловити свою думку.

Про новації, заплановані у новорічному містечку, повідомили на сторінці у соцмережах виконавчого комітету Білогірської селищної ради. У попередні роки в селищі зробили чимало для того, щоб новорічне містечко на свята стало таким місцем, де було би цікаво і погуляти, і зробити фото на пам’ять.

Цього року в планах Білогірської селищної ради придбання сучасної, штучної ялинки (на прикладі багатьох міст), яка буде змонтована на площі і, безумовно, стане справжньою окрасою Білогір’я та громади. Пам’ятаючи досвід попередніх років, коли окремі місцеві жителі проявляли незадоволення за потрачені кошти на святкову ілюмінацію, цього року, щоб уникнути подібних ситуацій пропонуємо пройти голосування, за результатами якого й буде прийнято остаточне рішення, встановлювати живу ялинку, чи штучну, – йдеться у повідомленні.

Залишити свій голос мешканці громади можуть за посиланням.

Для участі в опитуванні достатньо мати обліковий запис в Google та, відповідно, електронну адресу.

Судячи з коментарів під дописом, ідея зі штучною ялинкою мешканцям громади подобається.

Нагадаємо, у Старокостянтинові вже почали збирати новорічну ялинку, аби встигнути підготуватися до свят у всіх населених пунктах громади. У Хмельницькому новорічне дерево почнуть монтувати наступного тижня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook