Новини
Інфраструктура

Хмельничани власним коштом відремонтували дорогу у дачному масиві

Аби відремонтувати дорогу, якою мешканці дачного масиву дістаються міста, людям довелося скооперуватися та збирати кошти самостійно. Тепер місцеві мешканці можуть ходити вулицею, не побоюючись травмуватися, а медикам на виклики діставатися стало простіше. У планах місцевих мешканців – дочекатися на своїй вулиці громадського транспорту.

Вулиця Центральна у дачному масиві «Лезневе-1» не бачила ремонту близько 30 років. Цією дорогою місцеві мешканці користуються щодня. Кажуть, не один раз тут ламали руки та ноги, спотикаючись на ямах. Не могли дістатися на виклик через погану дорогу і медики «швидкої».

Аби вирішити проблему, хмельничани зверталися по допомогу до влади міста. П’ять років тому дорогу відремонтували, проте, кажуть мешканці вулиці, її потрібно постійно підтримувати у належному стані.

В цьому році жителі дачного масиву об’єдналися і зібрали гроші на ремонт відрізку дороги довжиною близько 400 метрів. Тепер мають нормальний під’їзд, зокрема, до трансформатора, та й медикам на виклики діставатися зручніше.

На ремонтні роботи витратили 35 тисяч гривень. П’ять тисяч. Яких не вистачало, виділили з бюджету громади. Тепер хмельничани сподіваються, що дорогою поїде і громадський транспорт, адже шлях до найближчої зупинки займає близько 20 хвилин.

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, у мікрорайоні Гречани за 4 мільйони впорядковують прибудинкову територію, яка не бачила ремонту близько 40 років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook