Новини
Інфраструктура

Хмельничани висловили понад 900 пропозицій щодо роботи громадського транспорту

У Хмельницькій міській раді підбили підсумки опитування, яке проводили серед мешканців міста щодо роботи громадського транспорту. Про результати прозвітував заступник голови Хмельницької міської ради та пообіцяв взяти до уваги всі скарги, коментарі та пропозиції, озвучені хмельничанами.

На своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Микола Ваврищук розповів, якими виявилися результати опитування щодо роботи громадського транспорту, в котрому взяли участь 3300 мешканців Хмельницького.

Наразі одне з головних та проблемних питань у сфері громадського транспорту, принаймні для пасажирів, це все ще не до кінця досконала система безготівкової оплати проїзду, яка час від часу завдає клопоту містянам. За словами посадовця, дві третини опитаних, тобто близько 2 тисяч осіб, підтримують безготівкову оплату, або ж їх влаштовує будь-який спосіб, в який вони можуть заплатити за проїзд.

Заповнюючи анкети, мешканці міста написали понад 900 пропозицій для покращення транспортної інфраструктури Хмельницького.

Скаржилися під час опитування хмельничани на роботу транспорту, особливо у вечірню пору, зокрема, на недотримання графіків. Також не задовольняє їх стан транспортних засобів – санітарний та технічний.

70% тих, хто взяв участь в опитуванні, користується додатком DOZOR, роботою якого повністю або частково задоволені, – повідомив Микола Ваврищук.

Серед пропозицій та побажань, які висунули хмельничани під час опитування, – запровадження кількох нових маршрутів, збільшення кількості одиниць транспорту та оновлення рухомого складу.

Обов’язково прозвітуємо про прийняті рішення, враховуючи ваші коментарі та оцінки, завершив свій допис заступник міського голови.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook