Новини
Спорт

Новий спорткомплекс за 7 мільйонів презентували у Хмельницькому

У мікрорайоні Ракове завершили будівництво першої черги нового сучасного спортивного комплексу, який складатиметься з футбольного поля, тенісних кортів та багатофункціонального майданчика для ігор з м’ячем. Будівництво першої черги коштувало 4,7 мільйона гривень, весь же комплекс обійдеться міському бюджету у понад 7 мільйонів.

Про новий спортивний комплекс у Хмельницькому розповів на своїх сторінках у соцмережах міський голова Олександр Симчишин. За словами очільника громади, розташований буде він на території загальноосвітньої школи №12, на вулиці Довженка.

Будується він у 2 черги. Перша вже завершена і від сьогодні працюватиме на повну. Це футбольне поле за типом «Юніор». Його розміри 60х30 метрів. Роботи завершили минулого тижня. Сьогодні тут провели перший урок фізкультури, зіграли перший футбольний матч. Традиційно перший удар і перший гол мого авторства,написав міський голова.

Другу чергу спорткомплексу планують завершити наступного року. Поруч з футбольним полем з’явиться багатофункційний майданчик для гри у баскетбол, волейбол, гандбол. Також облаштують освітлення – зовнішнє та трибун.

Всього у Хмельницькому вже збудовано близько пів сотні спортмайданчиків різних типів для різних видів спорту.

Є ще кілька шкіл, де немає нових спортмайданчиків, маємо їх збудувати у найближчі роки, – пообіцяв міський голова.

Нагадаємо, новий мультифункціональний спортивний майданчик до кінця року планують збудувати у Шепетівці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook