Новини
Увага!

Очевидців ДТП із загиблим розшукують на Хмельниччині

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася днями на Старокостянтинівщині, загинув 59-річний мешканець села Цвітоха Шепетівського району. Подробиці ДТП намагаються з’ясувати рідні чоловіка, аби дізнатися правду про обставини його загибелі.

Дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса «Форд Транзит» та вантажівки «Івеко» сталася 15 листопада неподалік села Попівці на трасі сполученням «Городище – Старокостянтинів». Від отриманих під час ДТП травм водій мікроавтобуса помер у реанімації Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

За фактом події відкрите кримінальне провадження. Рідні водія тим часом намагаються встановити обставини його загибелі. У соцмережах вони поширили допис з проханням відгукнутися очевидців ДТП:

Звертаюсь до усіх людей, небайдужих до чужого горя. В результаті ДТП загинув чоловік з багаторічним водійським стажем, чоловік, який кожен свій крок обдумував, ніколи не перевищував швидкість і не приймав необдуманих рішень. Можливо, хтось в той час там проїжджав і був свідком цієї біди, відгукніться, будь ласка. Ми Вас дуже просимо! Ми хочемо знати правду. Не будьте байдужими до чужого горя Якщо хтось щось бачив, знає і може повідомити, зателефонуйте будь-ласка за тел. 097-077-21-26, Олександр

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook