Новини
Економіка

А ви купуєте хмельницьке?

Проєкт “Купуй хмельницьке” уже 4 роки діє у супермаркетах міста. У соцмережах сторінки з такою ж назвою розповідають про місцевих виробників та їхню продукцію.

Через карантин більшість хмельницьких виробників зазнали чималих збитків. Аби їх підтримати, в управлінні економіки Хмельницької міської ради розробили спеціальні наліпки.

За словами Оксани Новодон, начальниці управління економіки ХМР, незабаром стартує акція Купуй хмельницьке – підтримуй вітчизняного виробника”: купуючи в супермаркетах товари на суму понад 300 грн і маючи в чеку місцеві товари – отримуєте брендовану захисну маску у подарунок. Таких масок хмельницький виробник виготовив для акції 6 тисяч штук.

В рамках проєкту проводиться також відшкодування участі у виставках-ярмарках. Якщо минулого року на Kyiv Fashion таких було 4, то цього року планують орендувати павільйон на 100 кв м для 10 представників Хмельницького.

Сприяє проєкту і ОДА, отож, незабаром в містах Хмельниччини також маркуватимуть місцеву продукцію.

У новому промо-відео проєкту зазначається, що надаючи перевагу хмельницьким виробникам або купуючи чашку кави в улюбленій кав’ярні, покупці не лише отримують задоволення від покупки, а й сприяють розвитку місцевої економіки.

До слова, мешканці міста схвально ставляться до проєкту “Купуй хмельницьке”.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”:

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter