Новини
Бізнес

Купити акції «Пепсі» не складніше, ніж напій

Практично кожна людина знає про прохолодний напій пепсі-кола. Це головний конкурент кока-коли. Тим часом американській транснаціональній корпорації належать ще десятки відомих брендів. Стати акціонером «Пепсіко» досить просто, і це може забезпечити стабільне джерело пасивного доходу.

Що потрібно знати про PepsiCo?

Інвесторам важливо орієнтуватися на динаміку розвитку «Пепсі», актуальні фінансові звіти. Потрібно також вивчати прогнози великих аналітичних фірм.
Ринкова капіталізація компанії становить $226 млрд, а акції Пепсі на 10.11.21 коштують — $164 за одну штуку. Так, за останні 5 років (10.11.2016–10.11.2021) зростання вартості цінних паперів PepsiCo склало майже 59%. За рік (10.11.20–10.11.21) — 14%. Корпорація виплачує дивіденди, їхня прибутковість — 2,6 % річних. Серед найвідоміших брендів PepsiCo на українському ринку виділяються:

  • «Слов’яночка»;
  • 7up;
  • Mirinda;
  • «Чудо»;
  • Sandora;
  • Lay’s;
  • «Агуша»;
  • Lipton та ін.

Компанія успішно подолала кризу, спричинену пандемією COVID-19, котирування демонструють стабільне, впевнене зростання. Актив досить привабливий у якості довгострокового інвестування.

Як в Україні купити акції PepsiCo?

Без послуг посередника зробити це неможливо. PepsiCo — американська корпорація, чиї акції лістингуються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE). Щоб купити цінні папери емітента, потрібно скористатися послугами іноземного брокера. Він мусить володіти дозволами, аби проводити операції на біржі NYSE. Водночас українці мають можливість торгувати на іноземних біржах без необхідності в довгих пошуках відповідного посередника.

Інвестиційна компанія «Фрідом Фінанс Україна» пропонує великий перелік послуг для інвесторів. Наприклад, ви можете розраховувати на професійні фінансові консультації. Якщо у вас немає часу та бажання заглиблюватися в особливості роботи фондового ринку, вивчати звітність PepsiCo, відстежувати тенденції глобальної економіки, то можете просто поставити питання експертам Freedom Finance Ukraine. Вони підкажуть, як, коли й на який термін вигідніше вкласти гроші. Також ви можете пройти навчальні курси, які дадуть змогу опанувати навички торгівлі на фондовому ринку.

Щоб купити акції PepsiCo, варто звернутися за послугами компанії «Фрідом Фінанс Україна». Купівля можлива завдяки тому, що український підрозділ входить у великий міжнародний холдинг. Доступ до торгівлі на іноземних біржах надається через європейське представництво холдингу. Можна Купити акції «Пепсіко», не полишаючи дому, — достатньо пройти реєстрацію на офіційному сайті Freedom Finance Ukraine.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook