Новини
Інтерв'ю

Сотні мешканців Хмельниччини газифікували свої домівки “під ключ”

Новою послугою, запровадженою одним з постачальників газу на Хмельниччині, від моменту її запровадження скористалися сотні мешканців області. Особливо багато роботи у газівників в осінньо-зимовий період, коли споживачі згадують про необхідність привести до ладу газове обладнання. Користуються послугами фахівців АТ “Хмельницькгаз” і власники новобудов, для яких надійна газифікація домівки – одне з пріоритетних питань.

Хмельницький – місто новобудов, сучасних котеджних містечок, які ростуть, немов гриби після дощу. Адже по праву визнане одним з найкомфортніших міст для життя в Україні. Тож чимало сімей стоять перед вибором: кому довірити відповідальну справу газифікації домівки? Куди звернутись, аби не оббивати пороги багатьох фірм та надалі не сумніватись у якості робіт підвищеної небезпеки?

Говоритимемо нині з газовиками про те, чому газ – завжди найдоступніше та екологічне паливо? Та  чому варто замовляти такі складні послуги  з газифікації саме у перевірених професійних виконавців, зокрема, в АТ «Хмельницькгаз»?  

Хоча за кілька днів зима – газовики працюють «на повну». Адже чомусь саме перед початком опалювального періоду наші клієнти  активізуються, хоча є час, набагато сприятливіший – весна, літо, – ділиться Віталій Петришин, керівник відділу капітального будівництва АТ «Хмельницькгаз».

– З початку року ви запровадили нову послугу – газифікація «під ключ». Наразі сотні подолян вже скористалися нововведенням та залишилися задоволеними.  В чому її новизна та відмінність від інших виконавців?

– По-перше, «Хмельницькгаз», на ринку послуг області вже 65 років. А це – величезний досвід та професіоналізм, набуті не одним поколінням газовиків. Тож з початку року ми надаємо повний завершений цикл робіт «під ключ»: від проєкту, виготовлення техумов до моменту запалення блакитного вогника. Для цього є все необхідне: потрібні  дозвільні документи на проведення газонебезпечних робіт, практичний досвід, кваліфіковані спеціалісти,  необхідне устаткування та сучасна техніка.

Якщо ж все-таки замовляти газифікацію «під ключ», від чого залежить оперативність виконання робіт?

– Газифікація це – складний та тривалий технологічний процес, що залежить від індивідуальних особливостей об’єкта та побажань замовника. Оскільки ми виконуємо роботи з дотриманням усіх вимог безпеки, законодавчих актів та нормативних документів, то й тривають вони не менше кількох місяців. Крім того, ми несемо відповідальність за зроблену роботу, на відміну від фірм-одноденок та самозваних «майстрів». Тому ще раз наголошу – краще подбайте про це в міжопалювальний період.

Куди звернутись клієнту?

– Якщо вам потрібно газифікувати будинок чи підприємство, збудувати внутрішньобудинкові мережі, купити і підібрати газове обладнання чи прилади – звертайтеся до своїх 104.ua Клієнтських  просторів за місцем проживання. За кожним клієнтом одразу закріплюється персональний менеджер, який супроводжуватиме на всіх етапах. Також необхідно написати заяву, надати пакет документів згідно з переліком. Працюємо з 08:00 до 17:00, без обідньої перерви. Однак, виключно з дотриманням вимог «червоного рівня» епідеміологічної небезпеки».

 Попри недешеву вартість газу, чому все ж таки блакитне паливо  вигідніше, ніж електрика, дрова, вугілля? 

– Зауважу, що опалення природним газом обходиться  майже вдвічі дешевше, ніж опалення електрикою.  Крім того, дрова та вугілля – теж дороговартісні матеріали та не дешевші, ніж газ. А ще газ – екологічне паливо, найменш шкідливе для природи. Водночас  – збереження довкілля, як завжди, – в пріоритеті кожного свідомого споживача.   

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook