Новини
Увага!

Рух транспорту у центрі Хмельницького обмежать на два місяці

Обіцяна організаторами Різдвяного ярмарку у Хмельницькому нова атракція, напевно, подарує чимало позитивних емоцій його відвідувачам, проте завдасть трохи клопоту автовласникам. Для того, аби встановити атракціон, якого у місті ще не було, доведеться на два місяці перекрити частину вулиці Проскурівської, позбавивши автовласників місць для паркування та проїзду.

Нагадаємо, з 4 грудня у Хмельницькому, за планами, має почати роботу Різдвяний ярмарок. Як зазначала начальниця управління торгівлі Хмельницької міської ради Руслана Сідлецька, цього року територія святкової зони збільшиться за рахунок нової атракції. За інформацією пресслужби Хмельницької міської ради, йдеться про льодову (тюбінгову) гірку. Її планують встановити на вулиці Проскурівській, на ділянці від вулиці Володимирської до театру ляльок. Тому від 29 листопада 2021 року до 25 січня 2022 року хмельничани-водії тимчасово не зможуть повернути з вулиці Свободи на Проскурівську, а також не зможуть там паркувати свої авто. Рух транспорту вулицею Володимирською обмежений не буде, обіцяють у міській раді.

Як приблизно виглядає тюбінгова гірка (таких хмельничани у своєму місті ще не бачили), можна подивитися у відео зі Львова. У Хмельницькому конструкція буде вкрита льодом.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook