Новини
Кримінал

На Хмельниччині за шахрайство перед судом постане псевдолікар

Молодика затримали у Хмельницькому за підозрою у шахрайстві щодо мешканки Антонін. У процесі слідства з’ясувалося, що схожу схему з виманювання грошей він зі своїм спільником, особа якого встановлюється, провернув і з жителькою Старокостянтинова. Загалом у довірливих пенсіонерок, під психологічним тиском, парочка виманила понад 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у Хмельницькому затримали 25-річного мешканця Донеччини, якого підозрюють у шахрайстві за добре відомою схемою “родич потрапив у ДТП” з варіацією “потрібні гроші на лікування”. Затриманий представлявся лікарем, який буде оперувати “постраждалого” та особисто забирав гроші у потерпілих. Таким чином, зокрема, у літньої мешканки Антонін шахрай виманив 2 тисяч доларів.

В процесі розслідування кримінальної справи, правоохоронці з’ясували, що від схожої схеми шахрайства постраждала і мешканка Старокостянтинова.

Особу спільника затриманого псевдолікаря правоохоронці встановлюють в межах окремого кримінального провадження. Обвинувальний акт щодо дій затриманого псевдолікаря передали до суду. Йому може загрожувати обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі до 3 років.

За інформацією поліції Хмельницької області

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook