Новини
Події

Два ресторани з Хмельницького потрапили у фінал національної ресторанної премії

Змогли обійти кількасот конкурентів, але не змогли повторити успіх колег минулого року – “Цукерня Потоцьких” та “Beef & Cake” дійшли до фіналу Національної ресторанної премії “СІЛЬ”, проте програли закладам зі Львова та Києва. Минулого року святкували перемогу та отримали відзнаку у “Ресторації Шпігеля“, який переміг у номінації “Кращий ресторан української кухні”.

Національна ресторанна премія “СІЛЬ” була заснована у 2013 році. Започаткували її, аби відзначати найкращі ресторани України та розвивати галузь ресторанної гостинності. Цього року премію вручали вдев’яте.

Всього до фіналу премії дійшли 145 закладів, які змагалися у 17 номінаціях. Хмельничани боролися за престижну відзнаку – Мідну пательню – у номінаціях “Краща кондитерська” (“Цукерня Потоцьких”) та “Кращий м’ясний ресторан” (“Beef & Cake”). Проте цього разу удача була на боці колег-рестораторів – нагороди отримали львівська кондитерська “SHOco” та київський м’ясний ресторан “Steak House”.

Загалом, попри те, що у фіналі були представлені ресторани з різних міст України, переможцями премії стали ресторани з трьох регіонів, а саме: Києва, Одеси, Львова та Львівської області.

До слова, цього року серед 118 членів журі був і хмельничанин – ресторатор Володимир Діль, власник закладів “Ресторація Шпігеля”, “Південна Брама” та “Діоскурі”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook