Новини
Суспільство

У Хмельницькому майже на тисячу гривень оштрафували “дрифтера”

До відповідальності за небезпечні маневри в центрі міста правоохоронці притягнули водія BMW, який порушив правила дорожнього руху. За двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення дрифтера, який хизувався своїм вмінням газувати на дорозі, оштрафували загалом на 850 гривень.

Відео з дрифтером, який на вулиці Подільській, біля Ощадбанку та кінотеатру “Планета”, показував свою “майстерність”, днями поширили у соцмережах. Традиційно хмельничани обурювалися такою поведінкою на дорозі та вимагали притягнути водія до відповідальності.

Патрульним, за допомогою камер системи “Безпечне місто” вдалося встановити номерні знаки автомобіля, а також оперативно розшукати водія.

Розглянувши справу про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 122 (зупинка заборонена на пішохідних переходах і ближче 10 метрів від них з обох боків, крім випадків надання переваги у русі) та ч. 2 ст. 122 (на дорогах з двостороннім рухом, які мають щонайменше дві смуги для руху в одному напрямку, забороняється виїжджати на призначений для зустрічного руху бік дороги) КУпАП, інспектори винесли постанови про накладання штрафу у сумі 340 гривень та 510 гривень, повідомляють у Патрульній поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook