Новини
Погода

Прогноз на 6 грудня: на Хмельниччині погіршаться погодні умови

У понеділок, 6 грудня, на Хмельниччині, за прогнозами синоптиків, очікується хмарна погода без прояснень. По всій території області можливе налипання та замерзання мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. На дорогах може бути небезпечно.

У Хмельницькому протягом дня буде хмарно, без прояснень. Вранці піде дощ зі снігом, до обіду він посилиться, проте ближче до вечора – припиниться. Температура повітря вранці – 2 градуси морозу, вдень та увечері – 1 градус тепла.

На півночі області також буде хмарно, вранці та вдень очікується дощ зі снігом, ближче до вечора піде дрібний сніг. Температура повітря від 2 градусів морозу вранці опуститься вдень до 0 і так протримається до вечора. Тут буде дещо вітряніше – 1,9 метра в секунду. Атмосферний тиск та вологість – такі ж як у центрі області.

На півдні Хмельниччини ранішній дощ зі снігом зміниться дрібним дощем, проте до вечора він припиниться. Температура повітря – вранці та ввечері – 1 градус тепла, вдень підніметься до 2 градусів тепла.

По всій території області незначний північно-східний вітер, вологість повітря підніметься до 96%, атмосферний тиск 731-77 мм.

Народні прикмети: Цього дня вшановується пам’ять благовірного князя Олександра Невського і святителя Митрофана. Наші пращури звернули увагу на те, що якщо 6 грудня мжичить сніг і вітер з півночі, то через пі вроку – 6 червня – мжичитиме дощ і дутиме північний вітер.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook