Новини
ДТП

У двох ДТП на дорогах Хмельниччини травмувалися та загинули люди

Один з водіїв, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду, перебував у стані алкогольного сп’яніння. У цій ДТП загинула пасажирка мінівантажівки, в яку врізався керований ним мікроавтобус. У другій ДТП внаслідок перекидання в кювет ще одного мікроавтобусу травмувалося двоє пасажирок.

Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, 6 грудня, у Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районах.

Близько 14.00 години на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці на Дунаєвеччині мікроавтобус «Мерседес Віто» зіткнувся з мінівантажівкою «ГАЗ», який в результаті з’їхав у кювет і перекинувся.

Водія вантажівки з переломом ребер госпіталізували. Його 54-річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці події.

Як показала перевірка, що водій мікроавтобуса був за кермом п’яним. За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. У випадку доведення вини водієві загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вчора ж близько 8 години ранку поблизу села Скаржинці, що у Розсошанській ОТГ, водій автомобіля Volkswagen LT-35 з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали дві пасажирки.

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook