Новини
Кримінал

На Хмельниччині розкрили курйозну крадіжку коліс з авто

Не маючи коштів на те, аби придбати зимову гуму для коліс свого автомобіля, двоє підприємливих молодиків вирішили вкрасти її разом з колесами з чужого автомобіля. Проте тепер, замість їздити на “перевзутому” автомобілі, обидвоє можуть піти за ґрати.

Крадіжку коліс з автомобіля зафіксували та розслідували у Полонному. Сталася вона в ніч на 2 грудня. Поліцейським знадобилося кілька днів, аби встановити, хто саме поцупив колеса з припаркованого на узбіччі дороги автомобіля.

Як з’ясувалося під час вивчення обставин крадіжки, її причиною стало бажання двох 19-річних мешканців смт Понінка їздити в ожеледицю безпечно. Проте грошей на те, аби купити зимові шини для свого авто, вони не мали. Тож, не довго думаючи, “роззули” чужий автомобіль, знявши з нього два колісних диски та гуму. Крадене майно завантажили у свій автомобіль і поїхали. Проте не підозрювали, що їхні маніпуляції біля автомобіля зафіксувала камера відеоспостереження. Тож вирахувати їх було питання часу.

Раніше молоді люди в поле зору поліції не потрапляли, повідомляють у поліції Хмельницької області. Можливо, це допоможе їм під час суду, адже наразі хлопцям “світить” до 5 років позбавлення волі.

Вкрадену гуму правоохоронці виявили на колесах автомобіля одного з крадіїв. Все, що молоді люди поцупили, у них вилучили. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження, слідчі Шепетівського РУП проводять досудове розслідування.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook