Новини
Увага!

Очевидців трьох ДТП шукають патрульні Хмельниччини

Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися у Хмельницькому, третя – на трасі національного значення Н-03. У всіх випадках у ДТП було пошкоджено легкові автомобілі, а винуватці з місця події втекли. Тепер їх розшукують правоохоронці та просять допомоги у всіх, хто міг бути свідками ДТП.

У Хмельницькому дорожньо-транспортна одна з дорожніх автопригод сталася 7 грудня, о 21:00 годині, на вулиці Водопровідній, поблизу будинку 75/1а. За інформацією відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області, водій, особа якого наразі не встановлена, керуючи автомобілем Jeep Grand Cherokee зіткнувся з автомобілем Mitsubishi Golt. Після зіткнення місце події залишив.

Ще одне подія, внаслідок якої автомобіль SKoda SuperB зазнав пошкоджень, сталася 10 грудня, в період з 22:00 до 22:30 годину, на вулиці С. Бандери, поблизу будинку №10.

Також розшукують правоохоронці очевидців ДТП, яка сталася ще 25 листопада, близько 18:15 години на 271-му кілометрі + 100 метрів автодороги Н-03.

Невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем темного кольору, допустив зіткнення з автомобілем Opel Vectra, після чого місце події залишив, – повідомляють у патрульних.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити обставини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook