Новини
Чорноострівська селищна

Мешканцям громади у Хмельницькому районі влаштували святковий майстер-клас

У Чорному Острові Хмельницького району напередодні свят місцевим мешканцям влаштували майстер-клас, під час якого дорослі на деякий час перетворилися на дітей та під керівництвом майстрині-художниці вчилися власноруч створювати новорічні іграшки та прикраси. Організував захід головний спеціаліст з питань культури, національностей, релігій та туризму Чорноострівської селищної ради Анатолій Бєлєванцев.

Вироби, зроблені своїми руками останнім часом набувають дедалі більшої популярності, тож дедалі більше стає людей, які хотіли би навчитися роботи такі речі, аби прикрасити домівку свою або друзів, знайомих та родичів. Мешканці Чорного Острова не стали виключенням, тож, аби задовольнити їхнє бажання навчитися чомусь новому, їм влаштували майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок.

Участь у заході взяли працівники клубних та бібліотечних закладів культури Чорноострівської селищної ради. керувала процесом художниця та майстриня Іванна Гурська, яка вчила своїх учнів створювати дивовижні речі, використовуючи шишки, фольгу та нитки.

Новорічні іграшки своїми руками – це не тільки модно, креативно та душевно, це ще й заощаджує бюджет. Виготовлені вироби послужать прикрасою будь-якої ялинки. Саморобні іграшки несуть в собі багато позитивних емоцій, адже кожна з них пам’ятає дотик руки майстра,зазначають у Чорноострівській селищній раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook