Новини
Екологія

Хмельницькі школярі стали призерами фестивалю соціальної реклами

У четвірку фіналістів Всеукраїнського фестивалю соціальної реклами «Waste Management School Recycling» увійшли Софія Гоба та учні 7-В класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 25 імені Івана Огієнка. Загалом в рамках фестивалю було створено 99 відео та 38 постерів, щоб мотивувати формувати комфортне, екологічно чисте середовище вдома, у громаді та спонукати до екосвідомих дій усіх українців.

Під час офіційної онлайн презентації було визначено найсильніші роботи, які здобули почесні нагороди. Учасники створювали роботи на такі теми: сортування сміття як ресурс, цінність відповідального споживання і рух Zero Waste (життя з мінімальним продукуванням сміття). Області-лідери за кількістю заявок: Донецька, Одеська, Вінницька, Полтавська, Хмельницька, Київська, Чернівецька.

Школярі створювали ролики, постери та зовнішню соціальну рекламу заради інформаційної екопросвіти, а також з метою нагадування людям про їхні негативні дії для планети. Переглянути запис офіційної презентації можливо на Facebook-сторінці.

Усі 137 робіт надзвичайно сильні та варті уваги. Зрощення екосвідомості громадян – це інвестиція в майбутнє. Підтримуйте молодь, поширюйте соціальну рекламу та ставайте співучасником позитивних змін, – прокоментувала Юлія Мархель, засновниця Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World».

Організатори зазначають, що до 20 грудня триває конкурс на приз глядацьких симпатій. Проголосувати за кращу роботу можна на офіційній Facebook-сторінці організації.

«Переможцями Фестивалю стали насправді всі без винятку. Кожна представлена світу робота робить значний внесок у спільну справу. А в сумі вони стають великою рушійною силою. Ваша енергія вражає нашу компанію, яка роками підтримує ініціативу. Закликаємо вас долучатися до Фестивалю й в наступних роках та мотивувати українців дбати про свою поведінку та збереження довкілля, зазначив менеджер зі зв’язків з органами влади та громадськістю компанії PepsiCo Україна Олександр Бартле.

Організатор фестивалю – громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та генерального партнера – компанії PepsiCo Україна.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook