Новини
Події

Голова Хмельницької ОДА відзначив держслужбовців – переможців Всеукраїнської спартакіади

Днями голова ОДА Сергій Гамалій зустрівся зі збірною команди від Хмельницької області, що взяла участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Нагадаємо, цьогоріч вони відбулися у місті Чорноморськ Одеської області. Команда від Хмельниччини здобула перемогу у загальнокомандному заліку. В рамках змагань футзалісти вибороли І місце, а волейболісти та тенісисти – ІІ.

Ціную професіоналів у будь-якій сфері, але особливу повагу в мене викликають ті люди, які у вільний від роботи час знаходять можливість для занять улюбленою справою і досягають у тому неабияких успіхів, – зазначив очільник області.

Подякувавши державним службовцям за популяризацію здорового способу життя та заняття спортом, Сергій Гамалій висловив слова підтримки, всебічного сприяння та допомоги у вирішені озвучених питань.

На завершення посадовець вручив відзнаки облдержадміністрації та цінні подарунки, побажавши спартакіадівцям нових перемог та здобутків.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОДА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook