Новини
Берездівська сільська

Ще один психоневрологічний інтернат планують відкрити на Хмельниччині

Працюючи напередодні сесії у комісіях, депутати Хмельницької обласної ради значну увагу приділили врегулюванню діяльності підприємств та організацій обласної комунальної власності. Так, планується рішенням ради створити Яблунівський психоневрологічний інтернат.

Станом на сьогодні всі шість закладів обласної комунальної власності такого спрямування заповнені стовідсотково, тому є потреба у створенні психоневрологічного інтернату, розрахованого на 50 ліжко-місць. А у приміщеннях майнового комплексу колишньої психіатричної лікарні у селі Яблунівка, що у Берездівській сільській територіальній громаді Шепетівського району, підопічним можна створити належні умови перебування без капіталовкладень з обласного бюджету.

Окрім того, серед основних завдань сесії – прийняття обласного бюджету Хмельницької області на 2022 рік. Як йдеться у пояснювальній записці до проєкту рішення, доходи обласного бюджету на наступний рік становитимуть 3,234 мільярда гривень, у тому числі доходи загального фонду – 2,105 мільярда, доходи спеціального фонду бюджету – 1,129 мільярда.

Видатки обласного бюджету планується затвердити у розмірі 3,234 мільярда гривень, у тому числі видатки загального фонду обласного кошторису – 2,105 мільярда та видатки спеціального фонду – 1,129 мільярда.

Резервний фонд обласного бюджету становитиме 19,212 мільйона гривень.

За матеріалами пресслужби Хмельницької обласної ради

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook