Новини
Кримінал

На Кам’янеччині жінка поранила ножем чоловіка

Внаслідок сімейного конфлікту мешканець села на Кам’янеччині спочатку опинився на вулиці, а коли намагався повернутися в будинок через вікно, отримав удар ножем від дружини. Нападницю затримали, її чоловіка госпіталізували.

Події відбувалися днями у селі Томашівка, що на території Новодунаєвецької територіальної громади Кам’янець-Подільського району. Про збройний напад на сусіда у поліцію повідомив мешканець села, який зустрів потерпілого на вулиці роздягненого, босого та з тілесними ушкодженнями.

Як встановили правоохоронці, під час сімейного застілля, яке не обійшлося без вживання спиртних напоїв, виникла сварка між чоловіком, дружиною та її матір’ю. Зрештою, потерпілий опинився на вулиці, куди його випхали жінки, без верхнього одягу та взуття. Коли ж намагався повернутися в будинок, розбивши вікно, дружина схопила ніж та поранила його.

34-річну жінку затримали правоохоронці. Вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та чекає розв’язання питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ККУ. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення.

Що ж до чоловіка, якого госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні, то, за словами медиків, його стан критичний.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook