Новини
Суспільство

Банер з портретом Бандери вивісили на торговому центрі у Хмельницькому (ВІДЕО)

Величезний банер із зображенням Степана Бандери, оздоблений обабіч червоно-чорними прапорами, вивісили сьогодні, 31 грудня, на будівлі торговельного центру “Дитячий світ” у центрі Хмельницького. Портрет має також написи – добре відомі загалу слова з пісні, яка свого часу стала головним музичним супроводом у флешмобі протесту молоді України.

Завтра, 1 січня, день народження визначного діяча українського націоналістичного руху Степана Бандери. У Хмельницькому зазвичай у цей день прикрашають червоно-чорними та жовто-блакитними прапорами вулицю Проскурівську, в результаті крім святково-новорічної, вона стає ще й патріотичною. Цього разу, вочевидь, вирішили вуличну святково-патріотичну інсталяцію доповнити та продовжити трохи далі.

Відео: Новини Хмельниччини

Сьогодні в Хмельницькому очікується локальне підвищення температури, – прокоментували відео його автори.

Хмельничани вже встигли відреагувати на побачене у соцмережах. Судячи з реакцій, градус температури у Хмельницькому таки повільно підвищується.

Гарно, пафосно, націоналістично, але, як на мене, лишнє… Історії потрібно навчати, а не піаритись на ній

Дуже спірне твердження. Україну люблю, воюватиму за неї буду, а Бандера мені не батько. Транспарант цей лише роз’єднує суспільство.

Як на мене, це провокативно. Суспільство не готове. Його потрібно готувати, але плавніше.

Блін, хмельничани, ви трохи пригальмуйте з гнівними коментарями. Бо ми тут в Одесі знаємо, як то, коли «братушки» лізуть в твою хату, а до вас усього 550 км, вам воно треба?

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook