Новини
Інфраструктура

На відремонтованій дорозі у Хмельницькому утворилося провалля (ФОТО)

Від моменту завершення ремонту однієї з найзавантаженіших вулиць Хмельницького минуло два роки. Дірка, що утворилася посеред дороги, становить небезпеку для водіїв та є приводом для дискусій серед хмельничан.

Про провалля на вулиці Бандери у Хмельницькому повідомили у соцмережах хмельничани. Також зазначили, що ремонтували дорогу у 2019 році.

У коментарях хмельничани пишуть про те, що причиною руйнації покриття на дорозі, швидше за все, стала вода, оскільки поруч розташовується люк зливової каналізації.

Колодязь зливний старий, з саморобними ґратами. Вимило ґрунт біля нього, швидше за все. Ремонтували тільки покриття, мабуть, ніхто в глибину не ліз. Загалом “вічних” ремонтів не буває. За всім потрібно постійно стежити та виправляти. Але ниючі можуть раз на рік підмести у себе в квартирі.

Залатають, це не дорожне полотно, а люк, його там довго роблять все зробити не можуть.

На цій вулиці ям багато з обох боків…

Поскаржилися принагідно хмельничани і на ремонт у мікрорайоні Дубове.

На Дубово ремонтували рік, дорога стала ще вужчою, а тротуари в три рази ширше ніж дорога. Симчишин наказав робити такі тротуари для велосипедистів, яких на Дубово лише один і той їздить проїжджою частиною, бо це пдр не заборонено. Складається враження, що кошти витрачають на бізнес своїх друзів і виділяють тендери на ремонт. Ще в нас нема тротуарів для коней та віслюків. Приїдьте та подивіться на Дубово серед будинків всі дороги одностороннього руху та з ямами до пів метра. Всі ремонти роблять лише по краях, “губи малюють”, а середина гнила.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook