Новини
Суспільство

Матерям «новорічних» немовлят у Хмельницькому вручили подарунки

П’ятеро дівчаток та п’ятеро хлопчиків – всього в перший день нового року у Хмельницькому міському перинатальному центрі народилося десятеро малюків. Попри певні ускладнення під час пологів, всі молоді мами та немовлята почуваються добре. Жінок, які народили під новорічні салюти, привітав міський голова та вручив традиційні подарунки.

Першою новонародженою хмельничанкою стала маленька Тереза, другим – маленький Роман. З подарунками до перинатального центру після новорічних вихідних вже всьоме прийшов Хмельницький міський голова.

Після відвідин та спілкування з молодими матусями, Олександр Симчишин відзвітував про візит на своїй сторінці у Фейсбук, зазначивши, зокрема, що минулого року за даними сімейних лікарів, у місті народилося 2346 дітей.

Традиційно нагадую 2 в Хмельницькому негласно діє «дитячий мінімум», – у кожній сім’ї має бути не менше трьох дітей, як у мера,акцентував у дописі міський голова.

Молоді матусі від отримали пакети з дитячими ковдрами, комбінезонами та іграшками.

Важливо в принципі підтримувати матерів, які народжують, сім’ї, які народжують. А тут символізм дати, тому що народити в новорічну ніч – це дійсно по-особливому. Мені приємно, що у Хмельницькому в нас хороша тенденція по народжуваності, – прокоментував міський голова.

Загалом за неповних чотири дні нового року у Хмельницькому перинатальному центрі на світ з’явилося вже 20 немовлят.  

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook