Новини
Погода

Прогноз на 5 січня: на Хмельниччину йде потепління

Протягом дня в області буде майже по-весняному тепло. Принаймні, за прогнозами синоптиків температура подекуди може піднятися до +10 градусів. Щоправда, через сильний вітер цього тепла можна буде навіть не відчути.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології завтра на Хмельниччині буде хмарно та дощитиме. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2-7°  тепла,  вдень  5-10° тепла.

Вітряна погода для цього дня – не дивина. Ще в давнину зазначали: «Прийшов Федул, вітер подув» – що вказувало на хороший урожай. Сприятливою ознакою для врожаю вважалися також ясні дні під час усього Різдвяного посту (від 28 листопада до 6 січня).

У Хмельницькому хмарно буде весь день. Більша частина дня мине без опадів, ближче до вечора очікується дощ. Температура повітря вранці +6, вдень та ввечері +7 градусів.

У Кам’янці-Подільському також буде хмарно, але без опадів. Тут буде тепліше: вранці +6, вдень +11, увечері +9.

У Шепетівці небо також затягнуть хмари, до того ж весь день накрапатиме дощ. Під вечір він посилиться. Температура повітря вранці +8, вдень +6, увечері +5.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook