Новини
Суспільство

Посилки з “сюрпризами” намагалися передати у Хмельницьке СІЗО

Вигадливі подоляни намагалися приховати у невинних продуктах заборонені для ув’язнених речі, проте їхні спроби виявилися невдалими. Пильні співробітники Хмельницького СІЗО ретельно перевірили передачі та не допустили, аби “контрабанда” дійшла до адресатів.

Упаковка дитячого харчування, яку надіслали на ім’я одного з ув’язнених, напевно, не могла не викликати запитань у співробітників СІЗО, тож її перевірили і виявили всередині мобільний телефон.

Ще в одній посилці, яку надіслав хмельничанин на ім’я ув’язненого, були лимони. Проте не прості, а с секретом. В середині кожного цитрусового заховали поліетиленові згортки, наповнені речовиною білого кольору невідомого походження. Всього таких згортків виявили 11 штук.

Лимонну “контрабанду” вилучили правоохоронці. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та проведення експертизи.

Працівники СІЗО оформлюють матеріали для передачі їх до суду за ознаками вчинення адміністративного правопорушення – незаконної передачі заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань, – йдеться у повідомленні ДУ Хмельницький слідчий ізолятор.

Нагадаємо, напередодні Нового року у Хмельницькому СІЗО відремонтували камеру, де утримують “довічників”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook