Новини
Увага!

У Хмельницькому без води залишаться 5 вулиць

Планові роботи з ремонту водогонів відбуватимуться сьогодні, 5 січня, у мікрорайоні Дальні Гречани. Про призупинення водопостачання інформують у міському комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал”. В енергетиків тим часом планові ремонти на електромережах поставили “на паузу” на період новорічно-різдвяних свят.

Водопостачання призупинять, у зв’язку з проведенням робіт з врізки водогону, з 9.00 до 17.00 на таких вулицях:

  • Залізнична,
  • Вокзальна,
  • Волочиська,
  • Філіпова
  • 1-а Садибна.

За інформацією АТ “Хмельницькобленерго” з метою забезпечення якісного, надійного та безперебійного розподілу електричної енергії та створення комфортних умов споживачам під час святкування Нового року та циклу Різдвяних свят припинено виконання планових робіт з ремонту та обслуговування електричних мереж товариства, що потребують відключення електроустановок споживачів, з 30.12.2021 по 10.01.2022, 14.01.2022 та 19.01.2022.

В цей період можуть виконуватися тільки аварійно-відновлювальні та інші непередбачені роботи з метою ліквідації порушень у роботі електричних мереж через дію стихійних явищ, втручання сторонніх осіб та інших форс-мажорних обставин, надання послуг з приєднання електроустановок замовників до електричних мереж товариства, а також для реагування на звернення і скарги споживачів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо постачання електричної енергії, довідки, акти і приписи контролюючих органів, – зазначили на офіційному сайті товариства.

За інформацією МКП Хмельницькводоканал та АТ Хмельницькобленерго

Читайте також: Екобус у Хмельницькому зупинятиметься на новій локації

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook