Новини
Кримінал

На Кам’янеччині судитимуть водія, який спричинив летальну ДТП

Перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, мешканець села Маків Кам’янець-Подільського району, скерував автомобіль у ставок. В результаті ДТП загинув пасажир автомобіля. За керування транспортним засобом у стані сп’яніння, що призвело до загибелі людини, водій постане перед судом. Йому, у випадку доведення вини, загрожує до 10 років ув’язнення.

ДТП, внаслідок якої загинула людина, сталася у вересні минулого року в селі Привороття Друге Кам’янець-Подільського району. Водій автомобіля Ford Focus, в салоні якого, крім нього, було двоє пасажирів, перевищив швидкість та, не впоравшись з керування, спрямував автівку у водойму, заглибившись на три метри.

Одному з пасажирів допоміг вибратися з автомобіля випадковий свідок ДТП. Водій зробив це самостійно. Рятувальники, які згодом дістали легковик з дна водойми, виявили в салоні тіло ще одного пасажира.

Як зазначають у Хмельницькій обласній прокуратурі, водій, до всього, був позбавлений права керувати транспортом через те, що водив автомобіль у нетверезому стані. До того ж його автівка була технічно несправна.

Досудове розслідування по справі завершене, повідомили у поліції Хмельницької області. На водія чекає суд.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook