Новини
Ізяславська міська

Найстарша мешканка села на Шепетівщині відзначила 95-річчя

Надія Федорівна Денисюк – найстарша мешканка села Мислятин, що в Ізяславській міській громаді Шепетівського району, – носій його пам’яті та історії. В останній день року довгожителька відсвяткувала 95 років з дня народження.

У гості до ювілярки з подарунками завітали представники влади односельці.

У цей день поруч із Надією Федорівною була найрідніша та близька людина – син, який шанує та піклується про свою вже літню матір.

Ювілярка ж розповіла про свій життєвий та трудовий шлях. Їй чимало довелося пережити: дитинство і юність минули в роки Голодомору та Другої світової війни. У післявоєнний час Надія Денисюк працювала бухгалтером в місцевому колгоспі, самотужки виховувала двох синів, один із яких передчасно помер.

За 95 років доля дарувала жінці безліч щасливих моментів, та були і негаразди, які загартували в ній дух непохитної жінки. Але попри все Надія Федорівна не втратила почуття гумору.

Поділилась ювілярка і секретом свого довголіття, який вона вбачає у тому, що потрібно завжди бути задоволеним роботою та життям, своїм оточенням, – повідомляють у пресслужбі Ізяславської міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook