Новини
Дозвілля

У селі неподалік Хмельницького обкатали нову гірку (ВІДЕО)

Спуск на природньому схилі у селі в Лісовогринівецькій сільській територіальній громаді випробували дітлахи та дорослі. Користуючись сприятливою по-справжньому зимовою погодою та снігом, що випав дуже вчасно, любителі швидких спусків влаштували собі незабутній день в останній день канікул.

Відео зимових катань на санчатах, льодянках, лижах та скейтах у селі Ходаківці, що менше ніж за 20 кілометрів від Хмельницького, поширили у соцмережах.

Відео: Новини Хмельниччини

Як зазначають у коментарях, довжина одного спуску приблизно 350-400 метрів. Отож, за сприятливої для катань погоди, можна сказати, зовсім поруч з Хмельницьким знайшли такий собі міні-Буковель зі справжньою трасою, придатною для катання.

Нагадаємо, у центрі Хмельницького, на Різдвяному ярмарку досі стоїть льодова гірка, яка, судячи з відео, поширених у соцмережах, не дуже має попит у містян. Принаймні охочих спуститися за 50 гривень один раз або тричі – за 120 – на ній небагато.

Воно й не дивно, адже зовсім поруч – безплатна та набагато цікавіша за емоціями гірка біля ЦУМу, з якої хмельничани катаються вже не один десяток років. Дійсно, емоції, коли ти з’їжджаєш просто у дбайливі руки охоронців, і емоції, коли летиш під ноги перехожим, – зовсім різні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook